Jeg slet med betennelse og smerter i håndleddet i flere måneder. Ingenting hjalp inntil jeg tok kontakt med Knut i Fem Elementer - Helse i Balanse. Akupunktur og kinesiotape gjorde susen!

 

- Charlotte

Jeg har fått merkbart bedre energi og synet mitt har stabilisert seg. Fordøyelsen er også mye bedre og jeg føler meg bedre for hver dag som går. Akupunktur, naturmedisin og justering av kostholdet er en super kombinasjon!

- Gry

"Jeg er helt avhengig av å komme til Knut Svensrud regelmessig for å få behandling. Som regel får jeg kopping, back shu massasje og akupunktur, men i dag fikk jeg akupunktur og kinesiotape. Anbefales!" 👍👍💪💪

 

- Arild

"Jeg har ME og får super hjelp av Knut. Både akupunktur, Back Shu massasje, kopping, kostveiledning og mental trening!

Alle burde ta en tur til Knut"

- Lill

"Jeg har fått veldig god hjelp hos Knut i flere år. 😊 Akupunktur, kopping, triggerpunkt behandling og gode samtaler. Anbefales!"
- Glenn

"Knut har virkelig hjulpet meg med naturmedisin, akupunktur, kosthold og livsstilsendring! 💪💪 Nå spør folk meg om hva jeg har gjort fordi jeg ser så godt ut! 👍 🌞 Jeg har i tillegg fått mye mer energi og magen fungerer perfekt 👌"
- Margrethe

"Jeg er helt avhengig av å få komme jevnlig til Knut for å få behandling med akupunktur, kopping, back shu massasje! Jeg kjenner at dette virkelig hjelper på både energi, stram muskulatur og velvære. Og Knut er en utrolig trivelig kar å snakke med. Vi har mange dype samtaler og han er svært kunnskapsrik!"

- Arne

Noen tilbakemeldinger

©2016 by Fem Elementer - Helse i Balanse. Proudly created with Wix.com